Nieuws
Nieuws

Van start bij Zuyd Hogeschool zonder volledig mbo-diploma, niveau 4

Heb je het mbo-diploma nog niet helemaal afgerond en wil je gaan studeren bij Zuyd Hogeschool? Met een kleine achterstand tot het behalen van het diploma word je, na een positief advies, voorwaardelijk toegelaten tot opleidingen van Zuyd. Bijvoorbeeld als je één vak, enkele kleine vakken of je stage (nog) niet volledig hebt kunnen afronden.

Wat moet je doen?

Je kunt je aanmelden via Studielink voor een opleiding en je ontvangt namens de examencommissie van je mbo-opleiding een afrondingsadvies. Dit afrondingsadvies lever je uiterlijk 15 augustus in bij Bureau Inschrijving van Zuyd via bureauinschrijving@zuyd.nl. Na een positief advies van de opleiding kun je starten met de hbo-opleiding en heb je tot 1 januari 2021 de tijd om het mbo-diploma te behalen. Samen met de mentor van het mbo en de studiebegeleider van je nieuwe opleiding maak je afspraken over de planning van lessen en (extra) toetsen.