Nieuws
Nieuws

De eerste 100 dagen van nieuw collegelid Saskia Brand-Gruwel

Iets meer dan honderd dagen heeft Saskia Brand-Gruwel achter de rug als nieuw lid van het College van Bestuur bij Zuyd Hogeschool. Maar wat houdt haar werk nou eigenlijk in? Ze geeft zelf een inkijkje in haar werkzaamheden als bestuurder bij onze hogeschool.

Impressie

‘Op 1 september ben ik als lid van het College van Bestuur bij Zuyd Hogeschool gestart. Ik kom van de Open Universiteit, waar ik de laatste jaren decaan van de faculteit Psychologie en Onderwijswetenschappen ben geweest. Het besturen van een kennisintensieve onderwijsinstelling is mij dus niet vreemd. Natuurlijk, de schaalgrootte bij Zuyd is groter en ook de focus is een iets andere, maar dat maakt het een mooie uitdaging. De eerste honderd dagen is inwerken, maar ook gelijk hands-on en dat maakt het geheel dynamisch. Ik geef een impressie en die is niet geheel chronologisch, maar een greep uit ervaringen uit die eerste periode, gezet in een weekoverzicht.’

Lees het hele verhaal

Brand-Gruwel besteedt aandacht aan haar bezoek aan de Open Dag in Maastricht, de visitatiecommissie voor de opleiding Verpleegkunde, het programma Succesvol Studeren en nog veel meer. Lees het op zuyd-unlimited.nl.