Nieuws
Nieuws

Zuyd verkiezingsdebat Provinciale Staten afgelast

UPDATE 18 maart: Naar aanleiding van de gebeurtenissen in Utrecht hebben alle politieke partijen na gezamenlijk overleg besloten hun campagne voor de verkiezingen op te schorten. Dit betekent dat het - voor vanmiddag geplande - debat in Ligne is afgelast.

Veel belangstelling politieke partijen

De meeste politieke partijen hebben hun deelname aan het verkiezingsdebat al toegezegd. Dit zijn, in alfabetische volgorde: CDA, ChristenUnie, DENK, D66, GroenLinks, Lokaal-Limburg, Partij van de Arbeid, Partij voor de Dieren, PVV, VVD en 50PLUS. Van de overige partijen wordt binnenkort een positieve reactie verwacht.

Initiatiefnemers

De initiatiefnemers van het verkiezingsdebat zijn Matthias Deleu (docent Social Work), Dor van Bilsen (senior docent van de faculteit Management en Recht en debatleider) en Dries Lodewijks (directeur faculteit Management en Recht, en Commercieel en Financieel Management).