Nieuws

Opening LIME Space op Brightlands Smart Services Campus

Op 30 augustus de nieuwe ‘LIME Space’ geopend op de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen. In de LIME Space staat verbinden centraal, zowel binnen het team als met ondernemers, onderzoekers en studenten op de campus.

LIME Meet(ing) 2018

Op 11 oktober vindt een nieuwe editie plaats van LIME Meet(ing): het congres over slimmer meten voor een betere gezondheid en zorg. Tijdens LIME Meet(ing) kun je in contact komen met zorgprofessionals en ondernemers. Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website.

Stimuleren

Brightlands innovatieprogramma LIME (Limburg Meet) is er om de (door)ontwikkeling en het daadwerkelijke gebruik van innovatieve meetproducten en -instrumenten voor de zorg én positieve gezondheid te stimuleren.