Agenda
Agenda

Gratis (neem je studentenpas mee!)

Datum
Tijd
-
Nieuwe Nor in Heerlen

Zuyd viert feest bij alle Zuid-Limburgse poppodia en jij kunt erbij zijn! Het eerste studentenfeest is op vrijdag 3 juni in de Nieuwe Nor in Heerlen: Disco Tropicana!

Disco Tropicana stuurt jou op vakantie langs de lekkerste nu-disco, groovy house, funky pop en dance classics van toen tot nu. De perfecte mix van dansmuziek met disco invloeden, van Purple Disco Machine tot Earth, Wind & Fire, van Armand van Helden tot Bruno Mars, van Dimitri From Paris tot Donna Summer, van Horse Meat Disco tot Madonna. Dit is disco met (disco-)ballen!

Disco Tropicana is oorspronkelijk uit Parkstad maar reist inmiddels langs diverse poppodia en festivals in heel Nederland en België.

Gratis toegang

Disco Tropicana wordt speciaal georganiseerd voor Zuyd studenten. De toegang is gratis en je krijgt ook nog 2 consumpties!

Zorg dat je je studentpas bij je hebt! Heb je je niet aangemeld voor het feest? No worries: op vertoon van je Zuyd studentenpas kun je die avond ook gewoon gratis naar binnen. Handig voor late beslissers! Ben je al wat 'vroeger' op de avond binnen (tussen 22.00 en 23.00 uur) dan staat er een 3e gratis drankje klaar! 

Meld je aan

Nog meer feest!

Ook in Maastricht en Sittard staan studentenfeesten op de planning. Op vrijdag 10 juni gaat met Nachtwacht het dak eraf bij de Muziekgieterij in Maastricht. Dark Boutique sluit op vrijdag 1 juli af bij poppodium Volt in Sittard met een dik feest!

Ook bij deze feesten ben je van harte welkom (gratis, incl. 2 consumpties)!  Trommel je Zuyd vrienden op en meld je aan!