Faciliteiten
Faciliteiten

Voorzieningen voor medewerkers

Als medewerker van Zuyd kun je gebruik maken van allerlei praktische voorzieningen. Hieronder vind je een overzicht.

 • Medewerkerskaart
  Als Zuyd-medewerker krijg je op je eerste werkdag een medewerkerskaart. Hiermee krijg je toegang tot gebouwen, kun je parkeren, printen en kopiëren en boeken lenen in de Zuyd Bibliotheek. Maandelijks ontvang je van Zuyd een tegoed op je kaart voor koffie, cappuccino, chocolademelk of thee.
   
 • Parkeren en fietsenstalling
  Met je medewerkerskaart kun je gebruikmaken van de parkeerplaatsen. De kosten bedragen € 1,15 per dag, dus ook als je op een dag op meerdere locaties parkeert. Vanaf je eerste werkdag kun je je kaart opwaarderen via betalen.zuyd.nl of de app MyNetPay. Meer informatie over parkeren vind je bij de locatie waar je gaat werken. Maak voor je eerste werkdag afspraken met je leidinggevende over parkeren, je hebt dan immers nog geen medewerkerskaart. Het gebruik van de fietsenstallingen is gratis. 
   
 • Restaurants
  Alle locaties van de hogeschool hebben een restaurant met een ruime keuze aan producten. Daarnaast vind je op alle locaties automaten voor koude- en warme dranken en tussendoortjes, en op enkele locaties een coffee corner.
   
 • Bibliotheek
  In de bibliotheek van Zuyd vind je een uitgebreide collectie boeken, tijdschriften en naslagwerken. Deze kun je lenen met je medewerkerskaart, nadat deze is voorzien van een speciale barcode. Verder heb je toegang tot wetenschappelijke informatie via diverse databanken, waaronder de HBO Kennisbank. De bibliotheek heeft vestigingen op zes locaties. De medewerkerspas/bibliotheekpas geeft ook toegang tot andere bibliotheken in de regio, zoals de Universiteitsbibliotheek Maastricht of de bibliotheek in Sittard. Meer informatie vind je op bibliotheek.zuyd.nl
   
 • Audiovisuele middelen
  Als je voor je werk audiovisuele ondersteuning nodig hebt of iets wilt lenen (bijvoorbeeld een HDMI Kabel of een Jabra speaker), dan kun je terecht bij de Servicedesk van de locatie. Het aanbod kan per locatie verschillen.
   
 • Video@Zuyd
  Video@Zuyd is je partner op het gebied van instructional media. Video@zuyd helpt je bij het maken van kennisclips, podcasts, live streams en de opnames van weblectures. Je kunt bij Video@Zuyd terecht voor het gebruik van MyMediasite, trainingen en workshops, maken handleidingen en (instructie)video’s en geven advies over het didactisch inzetten van videomateriaal om het onderwijs blended vorm te geven (met inlog).
   
 • ICT-faciliteiten
  Als je bij Zuyd werkt, krijg je de beschikking over een laptop met Microsoft Office en andere software, zoals onderwijs- en functiespecifieke software. Voor ondersteuning kun je terecht bij de Servicedesk.
   
 • Zuydaccount 
  Voor toegang tot de ict-systemen heb je een Zuyd-account nodig. Nieuwe medewerkers krijgen voor hun eerste werkdag een mail in hun privé mailbox met daarin een gebruikersnaam en wachtwoord.
   
 • Wifi
  Met je Zuyd-account kun je inloggen op het (WiFi) netwerk van Zuyd. Dat kan ook vanuit thuis of vanaf je mobiele apparaat.
   
 • Printen, kopiëren, scannen 
  Op alle locaties kun je met je medewerkerskaart printen, kopiëren en scannen. Je kunt printopdrachten verzenden vanaf de vaste apparatuur van Zuyd, maar ook vanaf je telefoon, tablet of laptop. 
   
 • Mobiele telefoon
  Je leidinggevende besluit of je gebruik kunt maken van een mobiele telefoon van Zuyd. De dienst of academie betaalt dan de telefoon en de verbruikskosten.