Afstudeerevent
Keuzes maken

'Keuzes maken'

Op donderdag 12 mei organiseert de academie Commerciële Economie het afstudeerevent 'Keuzes Maken' in Foroxity Filmarena in Sittard. Het event is bedoeld voor stagiaires, bedrijfsbegeleiders, docenten en alumni. Want student: weet jij al wat jouw toekomstplannen zijn na het afronden van je stage? En bedrijfsbegeleider, weet jij al welke keuzes jij moet gaan maken in de nabije toekomst? Weet jij welke trends er op je af komen en wat dat voor jou en het bedrijf gaat betekenen?

Programma

Laat je, aan de hand van dagvoorzitter Kim Brouns, inspireren door onze gastsprekers Serdar Gözübüyük en Kim Jansen. Interactieve workshops motiveren je tot het maken van keuzes.

Hoe ziet de middag eruit?

15.00-15.15 uur: Inloop
15.15-15.40 uur: Opening dagvoorzitter Kim Brouns en huiskamersessie
15.40-16.30 uur: Presentatie Serdar Gözübüyük met Q&A
16.30-16.40 uur: Pauze
16.40-17.20 uur: Workshop naar keuze (opties in aanmeldformulier)
17.20-17.30 uur: Pauze
17.30-18.20 uur: Presentatie Kim Jansen met Q&A
18.20-18.30 uur: Creatieve afsluiting
18.30-19.30 uur: Borrel

Serdar Gözübüyük

is Nederlands scheidsrechter en ondernemer. Serdar is de jongste arbiter die promoveerde op de door FIFA opgestelde lijst van internationaal fluitende scheidsrechters. Vanuit zijn ondernemerschap en scheidsrechterschap laat hij zien hoe je met tegenslag omgaat, iets waar hij vaak tegenaan loopt in beide disciplines. Met een persoonlijk verhaal laat Serdan zien hoe je als bedrijf optimaal presteert en het beste uit je ondernemers kan halen. Hierbij staat motivatie en inzicht centraal.

Kim Jansen

is generatie expert. De snel veranderende wereld vraagt om een nieuwe blik op werk. Ook van individuen en organisaties om wendbaar te zijn en zichzelf steeds te blijven vernieuwen. En dat vernieuwen moeten we met 5 generaties op de werkvloer doen. Kim Jansen laat je op interactieve wijze kennis maken met de verschillende generaties en hun eigen visies, normen en gedragspatronen.

(foto: © Janita Sassen)

Hoe doe je mee?

Dit event wil jij niet missen. Deelname is bovendien gratis! Meld je snel aan, want vol = vol!