Zuyd.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Satijnwit

Vacatures en bijbanen

Zoekt u mensen die uw team met een frisse blik versterken? Iemand die afstudeert met een goede hbo-kwalificatie? Of iemand die net al iets langer is afgestudeerd, enkele jaren ervaring heeft en inmiddels toe is aan een volgende stap in zijn carrière? U kunt bij ons uw vacature melden of uw organisatie of bedrijf aanmelden voor traineeships.

Vacature melden
Hoe werkt het?
U meldt uw vacature aan via het formulier. Na registratie ontvangt u een bevestiging. We beoordelen of de vacature geschikt is voor onze studenten en plaatsen deze op onze intranetpagina 'Career Services'. Deze is toegankelijk voor alle 15.000 studenten van Zuyd. Ze kunnen daar hun stageopdrachten, opdrachten voor andere studieonderdelen, banen en bijbanen vinden.

 

Verlenging
Uw vacature plaatsen we voor de duur van één maand. U ontvangt vijf werkdagen voor het verstrijken van de einddatum een bericht dat uw vacature verwijderd zal worden. U kunt dan aangeven of u uw vacaturevermelding met één maand wilt verlengen.

 

Trainee in uw bedrijf
Zuyd biedt twee vormen van traineeship:

  • Net afgestudeerde hbo- en wo-studenten die zich na hun studie willen oriënteren op hun carrièremogelijkheden, kunnen een traineeship bij u invullen via Jump Start. Een traineeship is de combinatie van werken en leren.
  • Medewerkers met werkervaring die een carrièreswitch willen of moeten maken, kunnen in de vorm van een consultancyopdracht voor u aan de slag via het programma GRIP op werk (Zuyd Professional).

Uw vacature

Naar aanmeldformulier