Zuyd.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Satijnwit
Bachelorsoverzicht

Bekijk onze opleidingen

Bij Zuyd Hogeschool kun je kiezen uit meer dan dertig bacheloropleidingen. Op welk gebied je interesse ook ligt, Zuyd heeft bijna altijd een opleiding die daarbij aansluit. Wij helpen je graag de plek te vinden die het beste bij je past.

Voel je na het behalen van je bachelordiploma een drang naar meer kennis? Met een masterdiploma laat je zien ook vanuit strategisch perspectief te kunnen kijken. Je koppelt praktijk aan de theorie. Het biedt extra doorgroeimogelijkheden, zowel qua functies als qua salaris.71resultaten gevonden
 • Accountancy

  Als accountant ben je gespecialiseerd in het samenstellen en controleren van de jaarrekening. Daarnaast adviseer je de ondernemer in bedrijfseconomische, fiscale en juridische zaken en ben je de vertrouwenspersoon.

  Lees meer over Accountancy
 • Advanced Nursing Practice

  Wil je je verder ontwikkelen in de zorg en toch direct betrokken blijven bij je patiënt? Kies voor een carrière als nurse practitioner. Als nurse practitioner werk je op het snijvlak van medische en verpleegkundige uitvoering.

  Lees meer over Advanced Nursing Practice
 • Applied Science

  Als afgestudeerde van deze opleiding bedenk je innovatieve oplossingen in de chemie voor vraagstukken op maatschappelijk, technisch of medisch vlak. Je werkt mee aan de verbetering van de kwaliteit van leven en milieu.

  Lees meer over Applied Science
 • Architecture

  De Master Architecture aan de Maastricht Academy of Architecture is een unieke manier om architect te worden. Het is een ontwerpopleiding die u volgt naast uw baan in het werkveld.

  Lees meer over Architecture
 • Arts Therapies

  Met deze master kunt u een verdere professionalisering en verwetenschappelijking van uw competenties bereiken, waarmee u als vaktherapeut in de gezondheidszorg een gelijkwaardige rol inneemt naast andere hulpverleners.

  Lees meer over Arts Therapies
 • Bedrijfseconomie

  Bedrijfseconomie is de opleiding voor jou als je een spannende carrière in het bedrijfsleven wilt, waarin je de geldstromen in de gaten houdt, financiële analyses maakt en advies geeft aan het management.

  Lees meer over Bedrijfseconomie
 • Beeldende kunst

  Kun jij je een wereld voorstellen zonder beeldende kunst? Precies! Beeldende kunst laat zien hoe divers de wereld is. Het maakt de wereld ervaarbaar door die op een andere manier te laten zien. Beeldende kunst levert commentaar, onderzoekt, geeft kritiek, heeft vaak ook veel humor. En van kunst kun je veel leren.

  Lees meer over Beeldende kunst
 • Biologie en Medisch Laboratorium Onderzoek

  De opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek is opgenomen in de nieuwe opleiding Applied Science samen met de opleidingen Chemie en Chemische Technologie.

  Lees meer over Biologie en Medisch Laboratorium Onderzoek
 • Built Environment

  De opleiding leidt op voor een veelzijdige baan waarin ontwerpen, tekenen, construeren, organiseren en realiseren in de gebouwde omgeving centraal staan. Met bouwkunde, civiele techniek en regie gebouwde omgeving als drie pijlers.

  Lees meer over Built Environment
 • Care and Technology

  Deze tweejarige, Europese masteropleiding voor professionals met een zorg- en/of technologie-achtergrond leidt op tot expert in het organiseren van technologische toepassingen in de zorg.

  Lees meer over Care and Technology
 • Chemie

  De opleiding Chemie is opgenomen in de nieuwe opleiding Applied Science samen met de opleidingen Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek en Chemische Technologie.

  Lees meer over Chemie
 • Chemische Technologie

  De opleiding Chemische Technologie is opgenomen in de nieuwe opleiding Applied Science samen met de opleidingen Chemie en Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek.

  Lees meer over Chemische Technologie
 • Commercieel Management

  De opleiding Commercieel Management is een economische opleiding, gericht op de professionele en persoonlijke ontwikkeling van de student. De eerste twee jaar leg je een brede basis en in het derde jaar kies je een van de vier uitstroomprofielen.

  Lees meer over Commercieel Management
71resultaten gevonden