Nieuws

Student Company naar halve finale Jong Ondernemen

Zeven tweedejaars studenten van de opleiding Engineering van Zuyd Hogeschool hebben op 7 april de regiofinale Jong Ondernemen gewonnen met hun studentbedrijf ‘Protagonist’. Zodoende gaan ze door naar de halve finale op 18 mei in Amsterdam. Daar strijden de beste Student Companies om een plekje in de nationale finale op 11 juni 2018.

'Protagonist'

De studenten hebben hun plek in de halve finale van Jong Ondernemen veroverd met hun ‘Protagonist’, een lichtgewicht portable bureau-element dat vastgeklemd kan worden aan een hoogslaper of stoel, maar ook als een stukje uitbreiding van je bureau gebruikt kan worden. 

Verfijning

In de toekomst wil Protagonist (naam van de door de studenten opgezette Student Company) hun lichtgewicht portable bureau-element nog verder verfijnen door een stukje ’customization’ toe te passen zoals bijvoorbeeld het laten ingraveren van een persoonlijke tekst en/of logo, alternatieve kleuren of ingebouwde wireless charging voor de smartphone.

Volg Student Company ‘Protagonist’ op Facebook

Jong Ondernemen

Jong Ondernemen is een stichting die vol enthousiasme en deskundigheid scholen al meer dan 25 jaar voorziet van praktische ondernemerschapsprogramma’s. Jong Ondernemen biedt, in samenwerking met het bedrijfsleven en het onderwijs, actuele en relevante programma’s en projecten aan om te bouwen aan een ondernemende toekomst.