Agenda
Agenda

Zuyd Talks | Tim Hofman

Datum
Tijd
-
Heerlen én Maastricht

In the mood voor een gesprek met BN’ers over een maatschappelijk thema? Zuyd Talks maakt het mogelijk! Met op 5 oktober Tim Hofman in de hoofdrol in Heerlen én Maastricht. Toegang is gratis.

In gesprek met Tim

Tim gaat in gesprek met studenten over studentenwelzijn: ervaringen uitwisselen over hoe het is student te zijn in 2022. Onderwerpen als studentenleven post-corona, eenzaamheid & verbinding, prestatiedruk (en de positieve en negatieve invloed van social media), het doorbreken van taboes en het pakken van regie over je eigen leven komen aan bod.

De toegang is gratis. Dus bereid je vragen voor en zorg dat je erbij bent!

  • 5 oktober, 11.00 – 12.00 uur in Heerlen (locatie volgt nog)
  • 5 oktober, 14.30 – 15.30 uur in Maastricht (locatie volgt nog)

Aanmelden
Aanmelden voor deze sessie kan op een later moment.

Het maximale uit je studietijd halen? Of je nu in the mood bent voor een gezellige of inspirerende activiteit of juist voor extra begeleiding. Zuyd staat voor je klaar, wat jouw mood ook is! Ga naar www.zuyd.nl/student.