Meelopen

Meelopen Fysiotherapie

Lijkt Fysiotherapie je een interessante opleiding en wil je er graag meer over weten? Via een online sessie kun je kennismaken met onze opleiding.

Wij brengen je in contact met een tweedejaars Fysiotherapie student. Aan deze student kun je vragen stellen over het beroep en opleiding. Ook ervaar je samen met deze student hoe onze lessen eruit zien. In een onderwijsgroep werk je samen met een groepje meelopers aan een opdracht. Zo leer je hoe hoe praktijk- en theorieles gekoppeld zijn.  

Aanmelden
Wil jij ontdekken hoe het is om Fysiotherapie te studeren? Meld je dan aan en onze student neemt contact met je op om af te spreken wanneer en hoe jullie elkaar online treffen. We hopen dat dit helpt bij het maken van je studiekeuze zodat we je in september echt kunnen ontmoeten.
 

Meld je aan

Chat met een student

Je kunt ook chatten met een student. Heb je vragen over de opleiding Fysiotherapie? Wil je weten hoe het is om de opleiding te volgen? Ga via de chat in gesprek met onze studenten. Deze studenten hebben zich aangemeld omdat ze studiekiezers zoals jij willen helpen met hun ervaringen.