Proefstuderen

Kom proefstuderen

Wil je echt weten hoe het is om Commercieel Management (Ad) te studeren? Meld je aan voor een proefstudeerdag. Ter voorbereiding op de lessen kun je hier alvast een paar video’s bekijken. Je kunt ook chatten met onze studenten en alles vragen wat je nog wilt weten.

Je kunt nu even niet komen proefstuderen. In het najaar vind je hier de nieuwe data. 

Chat met onze studenten

Eva en Luc beantwoorden graag je vragen. Kies een van deze twee studenten uit het overzicht. Zij hebben nu speciaal tijd vrijgemaakt om jou te helpen. 


   

Start de chat

Wat ga je leren?

Commercieel Management (Ad) lijkt op de opleiding Commerciële Economie. In het filmpje 'Wat is Commerciële Economie' krijg je een beeld van wat je gaat leren. Wil je meer informatie over de vakken die je krijgt? Kijk dan bij de opleiding Commercieel Management (Ad) onder studieopbouw. 

Minicollege: Marketing en sales

Waarom staan mensen uren in de rij voor die ene sneaker?  En waarom kun je voor het ene paar een veel hogere prijs vragen dan voor het andere? Docent Menno Bakker legt het uit. In 15 minuten vertelt Menno je iets over de sneakermarkt, komt theorie aan bod uit het eerste jaar en kun je kennismaken met de opleiding. Als je vragen hebt, kun je Menno mailen

Bekijk het minicollege

Neem contact op met de opleiding

Je kunt je vraag ook stellen aan de opleiding. Onze instroomcöordinator Ghislaine Linssen helpt je graag.

+31 (0)6 14 16 80 50
cm@zuyd.nl