Proefstuderen

Kom proefstuderen

Wil je echt weten hoe het is om Commercieel Management (Ad) te studeren? Je maakt het mee op een proefstudeerdag. Meld je snel aan.

Ja, ik meld me aan

Programma

Je start de dag in de collegezaal. Daarna staat een interactief werkcollege marketing op het programma. Je leert wat marketing eigenlijk is en werkt in groepjes van 15 personen aan een opdracht. Maak vooral ook een praatje met onze studenten, zij weten het beste hoe het is om bij ons te studeren.

Data

  • Donderdag 16 mei 2024, 09.30–12.30 uur
  • Dinsdag 18 juni 2024, 12.30–15.30 uur

Na je aanmelding, ontvang je meer informatie over tijden, etc. 

Ter voorbereiding op de lessen kun je hier alvast een paar video’s bekijken. Of chat met onze studenten en vraag alles wat je nog wilt weten.

Wat ga je leren?

Commercieel Management (Ad) lijkt op de opleiding Commerciële Economie. In het filmpje 'Wat is Commerciële Economie' krijg je een beeld van wat je gaat leren. Wil je meer informatie over de vakken die je krijgt? Kijk dan bij de opleiding Commercieel Management (Ad) onder studieopbouw. 

Minicollege: Marketing en sales

Waarom staan mensen uren in de rij voor die ene sneaker?  En waarom kun je voor het ene paar een veel hogere prijs vragen dan voor het andere? Docent Menno Bakker legt het uit. In 15 minuten vertelt Menno je iets over de sneakermarkt, komt theorie aan bod uit het eerste jaar en kun je kennismaken met de opleiding. Als je vragen hebt, kun je Menno mailen

Neem contact op met de opleiding

Je kunt je vraag ook stellen aan de opleiding. Onze instroomcöordinator Ghislaine Linssen helpt je graag.

+31 (0)6 14 16 80 50
cm@zuyd.nl