Meeloopdagen Vaktherapie

Met een meeloopdag kun je je een goed beeld vormen van de opleiding. Je volgt in de ochtend de lessen van eerstejaarsstudenten. Jullie worden in groepjes verdeeld en begeleid door een vierdejaars.

Weet je al vrij zeker dat je de opleiding Vaktherapie gaat doen, dan kun je de meeloopdag afsluiten met de studiekeuzecheck. Wil je alleen meelopen en niet meedoen aan de studiekeuzecheck, meld je dan aan via onderstaande button.

Data
De meeloopdagen vinden plaats op de volgende data

  • 3 juni 2020

Meld je aan


Meelopen en studiekeuzecheck 
Met de studiekeuzecheck onderzoeken we samen of je een goed beeld hebt van de opleiding en het beroep waarvoor je wordt opgeleid. Je hebt een gesprek samen met andere toekomstige studenten en een docent van de gekozen richting. Deelname aan de studiekeuzecheck is verplicht als je Vaktherapie wilt studeren.

Weet je vrij zeker dat Vaktherapie jouw keuze is, meld je dan ook aan voor de check. Aanmelden hiervoor gaat via Studielink. Je ontvangt vervolgens een brief van ons waarin staat hoe je je op de studiekeuzecheck kunt voorbereiden. Vergeet niet je ook aan te melden voor de meeloopdag via de rode button.