Nieuws
Nieuws

Diner met muziek door en voor talentvolle studenten

Studenten van de Hotel Management School Maastricht en Conservatorium Maastricht gaan geld inzamelen voor toekomstige studenten die financiële steun nodig hebben. Op donderdag 11 mei kunnen geïnteresseerden in het Teaching Hotel Château Bethlehem Maastricht culinair genieten van een viergangendiner met jazz.

Diner en muziek wisselen elkaar af tijdens deze ‘Dine & Music for Talent’. Studenten van de hotelschool bereiden en serveren het diner. En twee derdejaarsstudenten van het conservatorium verzorgen de muziek. Ze zullen ook uitleg geven bij de nummers die ze spelen. Dit jazz-pop duo, het Familiarity Duo, bestaat uit een Poolse singer-songwriter en een Letse gitarist. Speciaal voor deze avond heeft oud-student Dennis Pfeil van de hotelschool een schilderij (zie foto) gemaakt dat de combinatie van lekker eten en muziek weerspiegelt.

Reserveren

Het initiatief voor deze avond komt doordat de Foundation Hotel Management School Maastricht en de Foundation van het Conservatorium Maastricht hun handen ineen hebben geslagen. Ze willen met de unieke talenten en skills van hun studenten een avond organiseren om geld in te zamelen voor toekomstige studenten die deze extra steun hard nodig hebben. Iedereen die van jazz en lekker eten houdt, kan reserveren via de Foundation van de hotelschool. De donatie per persoon is 100 euro. Om 18.00 uur begint de avond en het duurt tot 22.00 uur.

De foundations hebben een ANBI-status dus de donaties zijn in Nederland aftrekbaar van de belasting.

Zo werken wij aan een duurzamere wereld

Bij Zuyd Hogeschool gonst het van de ideeën en initiatieven die bijdragen aan een duurzamere wereld. Met het programma Duurzaam Zuyd bieden we hieraan richting en ondersteuning. In dit programma geven wij onze duurzaamheidsambities vorm: we zorgen voor een integrale plaats van duurzaamheid in ons onderwijs, we verduurzamen onze bedrijfsvoering en we investeren in de vitaliteit van onze studenten en medewerkers. We zijn er nog niet, maar we werken hier iedere dag keihard aan. Op die manier zorgen we er als hbo-instelling voor dat onze studenten zich ontwikkelen tot goedopgeleide professionals. Professionals die de kennis en de vaardigheden hebben om vanuit hun vakgebied bij te dragen aan een duurzamere wereld.