Nieuws
Nieuws

Bezoek afstudeerexpositie ‘The Beginning’

The Beginning. De traditionele expositie van de afstudeerders van Maastricht Institute of Arts vindt plaats van 4 tot en met 7 juli.

Tijdens hun eindexamenexpositie laten de afstudeerders zien hoe zij telkens met andere ogen naar de wereld kijken en erop reageren. Bezoekers kunnen hierover in gesprek gaan met de makers. De meest uiteenlopende werken zijn te zien zoals: performance, installatie, grafische vormgeving, illustratie, foto, film, geluidskunst, producten, materialen, object en theoretische reflectie.

Opening

Ted Noten, een bekende ontwerper van tassen en sieraden, opent de expositie op donderdag 4 juli om 19.30 uur. Direct daarna is de uitreiking van de Gilbert de Bontridder Prijs en Mique Eggermont Prijs.

Expositie bezoeken

De expositie is te bezoeken op de locatie Herdenkingsplein in Maastricht. De openingstijden zijn:

Donderdag 4 juli: 19.30-22.00 uur 
Vrijdag 5 juli: 10.00-18.00 uur 
Zaterdag 6 juli: 10.00-18.00 uur 
Zondag 7 juli: 11.00-17.00 uur

Vertegenwoordigd zijn de volgende opleidingen: Autonome Beeldende Kunst, Communication and Multimedia Design, Docent Beeldende Kunst en Vormgeving, Interdisciplinary Arts, Vormgeving | Architectuur en Interieur | Design | Visuele Communicatie en de masteropleiding Scientific Illustration.

Meer informatie staat op de website van The Beginning.