Meelopen

Meelopen Technische Bedrijfskunde

Wil je meer weten over de opleiding Technische Bedrijfskunde, écht ervaren hoe het is om bij ons te studeren? Kom dan een dag meelopen.

Er zijn nu even geen proefstudeerdagen. Nieuwe data volgen.

Wat kun je verwachten?
Je ervaart een doorsnee dag op onze opleiding: je neemt deel aan lessen van eerste- of tweedejaars studenten. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om al jouw vragen te stellen aan docenten en studenten tijdens een lunch die door ons wordt verzorgd.

Goed om te weten
Mocht je niet kunnen deelnemen aan een van deze sessies, maar heb je toch behoefte aan meer informatie of de mogelijkheid om langs te komen? Stuur dan een mail naar tbk@zuyd.nl dan kijken we samen naar de mogelijkheden.
 

Een dagje meelopen met Siem en Pieter-Raoul

Siem en Pieter-Raoul zijn eerstejaars studenten, beiden afkomstig uit Roermond. Pieter-Raoul (18) heeft havo gedaan en Siem (23) heeft een mbo-diploma en een aantal jaren werkervaring op zak. Wij volgden de twee een dag en gingen met hen mee naar school. Zij vertellen onder andere waarom zij kozen voor Technische Bedrijfskunde bij Zuyd. Het kleinschalige karakter van Zuyd speelde daarbij een belangrijke rol.

Lees meer