Proefstuderen

Proefstuderen HBO-ICT

In verband met corona is proefstuderen op onze locatie helaas niet mogelijk. Maar wij hebben een interessant alternatief voor je: een online workshop. Een docent en twee van onze studenten begeleiden dat. Na afloop van de workshop kun je alles vragen wat je nog wilde weten over de opleiding en over studeren bij Zuyd.

Workshops

De workshops worden eind februari gegeven en je kunt je binnenkort via deze pagina aanmelden. Wil je zeker weten dat je erbij bent? Stuur een mail naar josianne.kempers@zuyd.nl en zij houdt je op de hoogte. 

Je kunt workshops volgen over vier onderwerpen: 

Ethical Hacking
Wat dacht je van een keer legaal inbreken bij een bedrijf tijdens de workshop Ethical Hacking? Bedrijven geven toestemming om gehackt te worden om daar van te leren. In deze workshop leer je daar meer over. 

Artificial Intelligence
Iedereen heeft de mond vol van kunstmatige intelligentie. Maar wat is het nu echt en hoe kun je het inzetten? Daar gaat deze workshop over.

Human Computer Interaction
Crappy interfaces, ze zijn helaas nog steeds aan de orde van de dag. Website werken niet op mobiel, de zoekfunctie vindt niet wat je zoekt. Maar hoe zorg je nu voor duidelijke en goed toepasbare technische oplossingen? Dat leer je tijdens de workshop Human Computer Interaction.

Programmeren
Programmeren kun je leren. Je zet je eerste stapjes in de wondere wereld van de bouwstenen voor het maken van software. En aan het eind kun je zelfs een programma laten draaien.

>