Nieuws
Nieuws

Afstudeerconcerten Conservatorium Maastricht

De afstudeerconcerten van Conservatorium Maastricht komen er weer aan. Tijdens de concerten laten de eindexamenkandidaten jazz en klassiek het resultaat zien van hun harde werk van de afgelopen jaren. Zij hebben duizenden uren geoefend, geschreven, gearrangeerd, gecomponeerd en gerepeteerd en zijn klaar om het podium te betreden!

De afstudeerconcerten klassiek vinden plaats op verschillende locaties en data in juni.

Het Graduation Jazz Fest bezoek je van 17 tot en met 21 juni in de Muziekgieterij Maastricht. We sluiten dit festival af met een knaller! De Conservatorium Maastricht Big Band, onder leiding van Sven Heinze, speelt op 21 juni om 22.00 uur. Deze Big Band had de afgelopen jaren optredens met onder andere Eric Vloeimans, LUCA School of Arts en JazzOUT Fest Limburg.

We zien je graag tijdens een van deze concerten. Samen vieren we het eind van een hoofdstuk en de start van een nieuw begin!