The Beginning
The Beginning Show 2023

Bezoek The Beginning 2023 | Graduation Show, 6 - 9 juli

Alles begint met … Terugkeren naar de essentie: het oneindige in het eindige laten zien. Kortom, tonen hoe de werkelijkheid er óók uit kan zien. Alles begint met verbeelding.

Tijdens deze jaarlijkse eindexamenexpositie laten afstudeerders van het Maastricht Institute of Arts je zien hoe zij telkens met andere ogen naar de buitenwereld kijken, reageren en zich positioneren. Zij nodigen de bezoeker uit om het gesprek aan te gaan. De tentoongestelde werken variëren van performance, installatie, grafische vormgeving, illustratie, foto, film, geluidskunst, producten, materialen, object tot theoretische reflectie.

Festival
Ter ere van het 200-jarig bestaan van Maastricht Institute of Arts is The Beginning 2023 in festivalsfeer. In de binnentuin van het Herdenkingsplein kun je genieten van optredens van diverse jonge, talentvolle finalisten van Kunstbende Limburg en talenten van het instituut en omgeving. Zij delen muziek, woorden en performances met het publiek. Daarnaast zijn er cocktails, drinks en vegan food. 

Officiële opening
Donderdag 6 juli om 19.30 uur (Herdenkingsplein).
Aansluitend de Gilbert de Bontridder Prijs en Mique Eggermont Prijs ceremonies (De Stuers Ateliers).

  • Vrijdag 7 en zaterdag 8 juli: 10.00 – 20.00 uur
  • Zondag 9 juli: 11.00 – 18.00 uur

Deze opleidingen doen mee
Bacheloropleidingen Autonome Beeldende Kunst, Docent Beeldende Kunst en Vormgeving, Interdisciplinary Arts, Vormgeving | Architectuur en Interieur | Design | Visuele Communicatie en Masteropleiding Scientific Illustration.

#TheBeginning2023

Meer over Maastricht Institute of Arts?

Bekijk de pagina Maastricht Institute of Arts 
Of neem contact op: maastrichtinstituteofarts@zuyd.nl  

Meer over de geschiedenis van Maastricht Institute of Arts lees je in The Braid. Hierin zijn ook alle alumni opgenomen vanaf 1823.