Engineering (Ad, deeltijd)
Operational Engineering (Ad, deeltijd)

Engineering (Ad, deeltijd)

Wat is industrie 4.0? Met welke nieuwe technologieën kun je productieprocessen slimmer inrichten? En hoe kun je de levensduur van machines verlengen en kosten besparen op het onderhoud? Als je klaar bent met de opleiding Ad Engineering ben jij de technisch specialist met het antwoord op deze vragen. Zo verbind jij straks vakmanschap met operatie en strategie.

Met deze deeltijdopleiding maak je een sprong in jouw carrière. Je leert hoe je slimme technologie en digitalisering toepast in de maak- en procesindustrie, hoe je productieprocessen automatiseert en hoe je bedrijfsmiddelen, zoals machines, op een slimme en voorspelbare manier onderhoudt.

Heb je de opleiding Ad Engineering succesvol afgerond? Met jouw diploma kun je vaak direct aan de slag als (junior) engineer of technicus in verschillende functies. Bijvoorbeeld als Service Engineer, PLC/Robot Engineer, Besturingstechnicus, Maintenance specialist of Technisch Adviseur.

  • Locatie Heerlen
  • Duur 2 jaar, start in sept. / okt.
  • Taal Nederlands

Meer over de opleiding

Meer informatie over de opleiding en aanmelden vind je op de website van Zuyd Professional.

Naar Zuyd Professional
Over de opleiding

Inzet eigen werkplek

Je eigen werkplek is een essentieel onderdeel van de opleiding Engineering (Ad, deeltijd). Door het inzetten van je eigen werkplek wordt het werken en leren op doordachte manier verbonden met elkaar. Je kunt het geleerde direct in de praktijk toegepassen en de verbinding met deze werkomgeving maken.

Eisen aan je werkplek
Voordat je aan de opleiding start beoordelen we je werkplek met een werkplekscan. In deze werkplekscan zijn de eisen opgenomen waaraan de werkplek moet voldoen. 

Twijfel je of je werkplek voldoet aan de eisen? Neem dan contact met ons op via deeltijdtechniek@zuyd.nl

Secretariaat
Nieuw Eyckholt 300
6419 DJ Heerlen