Master Personal Leadership in Innovation and Change
Master PLIC

Master Personal Leadership in Innovation and Change

Deze master concentreert zich op het managen van processen, die veranderingen en innovaties binnen organisaties moeten bewerkstelligen en de rol die jouw leiderschap hierin speelt.

  • Locatie Sittard
  • Duur 3 jaar

Meer informatie

Op de website van Zuyd Professional staat uitgebreide informatie over deze opleiding.

Naar de website
Over de opleiding

Over de opleiding

Organisaties van nu hebben meer dan ooit behoefte aan managers die in de ‘puzzel’ van een vraagstuk het overzicht bewaren. De Masteropleiding Personal Leadership in Innovation and Change stimuleert je om vanuit een sterk authentieke persoonlijkheid innovatie- en veranderingstrajecten aan te zetten en deze succesvol te laten verlopen.

Onderwijs- en examenregeling

In de onderwijs- en examenregeling (OER) vind je alle informatie over de inhoud van de opleiding, de begeleiding die je krijgt en de manier waarop de toetsing binnen de opleiding wordt geregeld.

  • Bekijk de actuele OER .
     
studieopbouw

Studieopbouw

De masteropleiding PLIC bestaat uit 6 masterclasses, een International Experience (studiereis van een week naar New York), coachlijn, Science Orientation en Masterpiece. Door deze modulaire opbouw volg je het grootste deel van deze opleiding door middel van inschrijving als cursist. 

Alle masterclasses bestaan uit 7 bijeenkomsten op donderdag van 13.00-20.00 uur. De lessen vinden om de andere week plaats waarbij er van 13.00-17.00 uur een gastdocent/expert is naast de hoofddocent die bij alle bijeenkomsten aanwezig is. Van 18.00-20.00 uur is er een interactief gedeelte waarbij je in kleine groepen de verbinding maakt naar de praktijk. Je sluit elke masterclass af met een paper/essay en een presentatie.

Tijdens de coachlijn ontwikkel je de 6 PLIC competenties: authentiek, wetenschappelijk, internationaal, succesvol, innovatief, inspirerend.

Toelatingseisen

Toelatingseisen

Je wordt toegelaten met een afgeronde hbo-opleiding. 

De masteropleiding is bedoeld voor managers, projectleiders en (senior) adviseurs. Uitgangspunt is dat je door positie en functioneren betrokken bent bij het realiseren van veranderingen en innovaties binnen je organisatie.

beroep

Beroep

Na deze master kun je processen managen die veranderingen en innovaties binnen organisaties moeten bewerkstelligen, wetende welke rol jouw leiderschap hierin speelt. Iemand met 'Personal Leadership' toont een sterk zelfbewustzijn en een grote mate van persoonlijke effectiviteit.

Zuyd Professional
Sittard Ligne 1
6131 MT