Zuyd.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Satijnwit

Zuyd Labs

Studenten en lectoren doen onderzoek. Ook voor u. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een prototype, een omgevingsanalyse, opstellen van een financieringsplan, een klant-tevredenheidsonderzoek of het verrichtingen van metingen. Dat gebeurt soms in een project, maar we beschikken ook over diverse labs.

 

 

 

 

Innovation and Entrepreneurship Lab

Bent u ondernemer en heeft u hulp nodig bij het oplossen van complexe vraagstukken op het gebied van ondernemerschap? Het Innovation and Entrepreneurship Lab biedt advies op uiteenlopende gebieden en maakt daarbij gebruik van de kennis van studenten, docenten en onderzoekers van Zuyd.

Innovation and Entrepreneurship Lab  >  

Legal Lab

U kunt bij Legal Lab terecht voor juridisch advies. Wij helpen u bij het oplossen en vooral voorkomen van juridische problemen en nog liever het creëren van kansen. Zie ons als 'juridisch huisarts', een vertrouwenspersoon die je bezoekt voordat je ergens last van krijgt. Legal Lab beschikt over een netwerk van specialisten met verschillende disciplines om complexe zaken aan door te verwijzen. 

Legal Lab  >  

Legal Lab
Materials Application Lab

In het Materials Application Lab doen we voor uw bedrijf kleinschalig onderzoek of adviseren we u op materiaalkundig gebied. We beschikken over de meest geavanceerde apparatuur op het gebied van materialenonderzoek. Wij testen in ons lab zowel metalen, kunststoffen als composieten. We denken ook mee bij het toepassen van materialen in nieuw te ontwikkelen producten.

Materials Application Lab >   

Materials Application Lab
Motion Lab

Het Motion Lab beschikt over geavanceerde meetapparatuur, zoals de bodybox (longfunctie), ECG (hartactiviteit), EEG (hersenactiviteit), sEMG (oppervlakte spieractiviteit), accelerometrie (versnellingssensoren) en echografie-apparatuur waarmee we maatwerk kunnen leveren aan bedrijven en instellingen.

Motion Lab >  

Motion Lab

 

Aanmelden opdracht

Ga naar formulier