Zuyd.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Academie Beeldende Kunsten Zuyd

Vormgeving - Design

Wil je weten hoe de sfeer is bij de opleiding? Kom dan eens naar de Open Dag of bezoek de Eindexamenexpositie. Je kunt ook je profielwerkstuk bij ons komen maken.

Open Dag

Wil je meer weten over onze opleiding, rondkijken in ons gebouw, praten met studenten en docenten? Kom dan naar één van onze Open Dagen.

Aanmelden Open Dag
Meld je aan voor de Open Dag:

Open Dag Maastricht - 10 maart

 

 

Kom meelopen voor een echte indruk

Tijdens een Meeloopdag volg je een reguliere lesdag samen met tweede- en/of derdejaarsstudenten.Tijdens deze dag krijg je een goede indruk van de inhoud van het programma en werk je samen met studenten die je meer kunnen vertellen over de 'ins and outs' van de opleiding. Aansluitend aan de lessen en tijdens de pauzes kun je van gedachten wisselen met docenten.

Voor wie?
Als eindexamenkandidaat havo, vwo of mbo kun je deelnemen aan de Meeloopdag.

Data
Er zijn geen vastgestelde data, na aanmelding ontvang je een uitnodiging voor een geschikt moment binnen het door jouw gekozen profiel en vakgebied.

Meld je aan!

Graduation Festival

Aan het einde van het studiejaar laten afstudeerders van de Maastricht Academy of Fine Arts and Design hun werk zien tijdens het Graduation Festival van de Faculty of Arts Maastricht. Je bent van harte welkom om deze expositie te komen bezichtigen en een praatje te maken met de afstudeerders. Zij kunnen je een goed beeld geven van wat de opleiding inhoudt.

Graduation Festival 2017

 

Contact

Meer contactinformatie

Kennis-/Informatiecentrum

Meer contactinformatie