Zuyd.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
blauw 4

Vertaalacademie Maastricht

Maak 't mee
Wil je meer weten over de Vertaalacademie? Kijk hieronder naar de mogelijkheden.

Bezoek ook eens een Open Dag!

Wil je meer weten over onze opleiding, rondkijken in ons gebouw, praten met studenten en docenten? Kom dan naar één van onze Open Dagen.

Aanmelden Open Dag
Meld je aan voor de Open Dag:

Open Dag Maastricht - 10 maart

 

Kom een dag Proefstuderen voor een echte indruk

Je kunt bij de Vertaalacademie een dag komen Proefstuderen om te ervaren hoe het is om deze opleiding te doen. Proefstudeerdagen vinden plaats op een aantal data per jaar.


Data

De data van de proefstudeerdagen tijdens het schooljaar 2017-2018 worden zo spoedig mogelijk bekendgemaakt.


Aanmelden

Aanmelden Proefstuderen

 

 

Ervaringen

Marloes:
"Zowel in Maastricht als op de opleiding voelde ik me al gauw thuis. Je werkt hier in kleine groepen, waardoor de opleiding heel kleinschalig en persoonlijk aanvoelt. Zeker bij de taallessen is dat een groot voordeel."

Tom:
"Mijn opleiding is een zeer goede basis voor mijn huidige werk gebleken. De opleiding is vooral heel praktisch: je begint meteen met vertalen en wordt op alle mogelijke manieren met het latere beroepsleven geconfronteerd."

Suzanna:
“Dat ik iets met talen wilde doen was op de middelbare school al duidelijk. Wat ik zo leuk vind aan de Vertaalacademie is dat ik naast Engels en Frans ook Nederlands studeer. Als je je moedertaal niet goed beheerst, kun je nooit een goede vertaler worden."

 

 

Contact

Meer contactinformatie

Kennis-/Informatiecentrum

Meer contactinformatie