Zuyd.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
grijs 1

Hotel Management

The next step in hospitality
Wil jij weten wat gastvrijheid echt inhoudt? Op de Hotel Management School Maastricht leer je alles over het management van dienstverlenende en op gastvrijheid gerichte organisaties.

De opleiding in het kort

Wat houdt de opleiding Hotel Management in?
Gastvrijheidmanagement studeren in een inspirerende, internationale omgeving waar innovatie voorop staat? Dat kan bij de Hotel Management School Maastricht. Leren van professionals uit de praktijk, wonen op de studentencampus en je vaardigheden trainen in een echt hotel.

Engels of Nederlands?
Omdat je wordt voorbereid op de internationale hotellerie, kun je ervoor kiezen om alle lessen helemaal in het Engels te volgen. Maar je kunt ook de eerste twee jaar in het Nederlands doen. In het derde jaar schakel je gaandeweg steeds meer over op het Engels en werk je samen met de internationale studenten aan projecten.  

 
Wat kun je worden?

Na het behalen van je diploma sta je aan het begin van een mooie carrière. Denk niet alleen aan het hotelwezen, maar ook aan cateringbedrijven, de recreatiebranche, congrescentra en facilitaire dienstverlening binnen de gezondheidszorg. Natuurlijk kun je ook verder studeren. Verschillende master- en mba-opleidingen sluiten prima aan.

Wonen op de campus
De opleiding is gevestigd in en rond het middeleeuws kasteel Château Bethlehem, in een groot park. In het park ligt ook de studentencampus, waar je als eerstejaars woont. Dat is niet alleen heel gezellig wonen, je werkt aan je sociale en praktische vaardigheden. Belangrijke onderdelen van de studie en je carrière straks. 

Je hebt op de campus een eigen kamer die is ingericht als een kleine hotelkamer. De sanitaire voorzieningen zijn gemeenschappelijk en er is een restaurant. Doordat je samenleeft met je medestudenten, sluit je hier vriendschappen voor het leven.

 

Logo Facebook  Volg ons op Facebook

Studie in cijfers

Wil je weten hoe onze huidige studenten deze opleiding beoordelen? En wat je kansen zijn op een baan? Bekijk dan de onderstaande objectieve informatie gebaseerd op openbare, betrouwbare bronnen (zie Studiekeuze123). Hiermee kun je onze opleiding vergelijken met het landelijk gemiddelde. Studie in cijfers kun je trouwens bij iedere bacheloropleiding van Zuyd vinden.

Studie in Cijfers Hotel Management

Contact

Meer contactinformatie

Kennis-/Informatiecentrum

Meer contactinformatie