Zuyd.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
groen 2

Facility Management-deeltijd

U werkt al een aantal jaren in een serviceverlenende omgeving waar u te maken heeft met facilitaire dienstverlening. Bovendien wilt u graag een volgende stap in uw loopbaan zetten. Met deze bedrijfskundige avondopleiding kunt u uw competenties ontwikkelen naar HBO niveau.

In het kort

Wat kan Facility Management u bieden?
Facility Management is een bedrijfskundige studie waarbij het bieden van support aan primaire processen van organisaties, instellingen en bedrijven centraal staat. Deze support bestaat binnen het facilitaire domein uit producten, services, voorzieningen op het gebied van:

  • Huisvesting: gebouwen, installaties, werkplekken etc.
  • Ondersteunende diensten: schoonmaak, onderhoud, catering, beveiliging, etc.
  • Middelen: inventaris, meubilair, kantoorapparatuur etc.

Kort gezegd is de belangrijkste uitdaging voor een facility manager om ervoor te zorgen dat anderen adequaat toegerust - "gefaciliteerd" - zijn om hun werk naar behoren uit te kunnen voeren, tegen verantwoorde kosten.

Voor wie interessant?

Deze opleiding is interessant als u werkt in de facilitaire praktijk of aanpalende terreinen en uw competenties wilt ontwikkelen naar hbo- niveau.

Vooropleiding
Havo-diploma met profiel waarin economie is opgenomen of mbo4-diploma in economisch domein. Voor geïnteresseerden die hieraan niet voldoen, kan een zogenoemd 21+ assessment worden aangevraagd om toelaatbaarheid (lees: 'kans op succes') in beeld te brengen. Hieraan zijn kosten verbonden.

Contact

Meer contactinformatie

Kennis-/Informatiecentrum

Meer contactinformatie