Zuyd.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Satijnwit

Basisvaardigheden wiskunde

Wil jij een technische opleiding gaan volgen bij Zuyd Hogeschool, maar is het al een tijd geleden dat je wiskunde hebt gehad en wil je je wiskundekennis opfrissen? Met deze opfriscursus haal je je kennis op en vul je details aan.

Voordelen
Wil je starten met een technische studie, dan heeft het voor jou verschillende voordelen als je deze cursus hebt gevolgd:

  • Je kunt voordat je start met de opleiding al een reële inschatting maken van de wiskunde binnen de opleiding en je ontdekt samen met de cursusleider waar je eventueel gericht aandacht aan moet besteden.
  • Het betekent een soepelere start van je opleiding want je hebt al een beetje kunnen wennen aan de manier van lesgeven.
  • Je begint sterker aan je opleiding want sterkere wiskunde-vaardigheden helpen je ook bij het volgen van diverse andere (technische) vakken.

Waar en wanneer?
De cursus loopt van 30 mei tot en met 6 juli 2017: zes weken, twee maal twee uur per week in het gebouw van Zuyd Hogeschool in Heerlen.

Praktisch
De lessen bestaan uit instructiecolleges, waarbij je eerst een toelichting krijgt op de leerstof en daarna uitgebreid gaat oefenen met opgaven uit het boek, onder begeleiding van docenten en studenten. Wij streven naar groepen van maximaal dertig deelnemers.

Inschrijven
Je kunt je inschrijven via het inschrijfformulier. Doe dat voor 15 mei.

Kosten
De kosten bedragen € 75 (inclusief lesmateriaal). Je kunt betalen door het machtigingsformulier (pdf) uit te printen en in te vullen en voor 15 mei op te sturen naar het adres op het formulier.

Meer informatie
Nadere informatie over leerstof, toetsing, leermaterialen, studiebelasting, etc. vind je in de cursushandleiding.

Contact

Stuur een e-mail