Zuyd.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Satijnwit

Basisvaardigheden wiskunde

Wil jij een technische opleiding gaan volgen bij Zuyd Hogeschool, maar is het al een tijd geleden dat je wiskunde hebt gehad en wil je je wiskundekennis opfrissen? Met deze opfriscursus haal je je kennis op en vul je details aan.

Voordelen
Wil je starten met een technische studie, dan heeft het voor jou verschillende voordelen als je deze cursus hebt gevolgd:

  • Je kunt voordat je start met de opleiding al een reële inschatting maken van de wiskunde binnen de opleiding en je ontdekt samen met de cursusleider waar je eventueel gericht aandacht aan moet besteden.
  • Het betekent een soepelere start van je opleiding want je hebt al een beetje kunnen wennen aan de manier van lesgeven.
  • Je begint sterker aan je opleiding want sterkere wiskunde-vaardigheden helpen je ook bij het volgen van diverse andere (technische) vakken.

Waar en wanneer?
De cursus loopt van eind mei tot en met begin juli: zes weken, twee maal twee uur per week in het gebouw van Zuyd Hogeschool in Heerlen.

Praktisch
De lessen bestaan uit instructiecolleges, waarbij je eerst een toelichting krijgt op de leerstof en daarna uitgebreid gaat oefenen met opgaven uit het boek, onder begeleiding van docenten en studenten. Wij streven naar groepen van maximaal dertig deelnemers.

Kosten
De kosten bedragen € 75 (inclusief lesmateriaal).