Zuyd.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Satijnwit

Top-inspiratie opdoen met bergbeklimmer Katja Staartjes

04-10-2017

Top-inspiratie, van droom tot succes, is het thema van een lezing die bergbeklimmer en avonturier Katja Staartjes op 26 oktober geeft bij Zuyd Hogeschool (Ligne) in Sittard. Geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Climb every mountain’, zou zo het credo kunnen zijn van Katja Staartjes. Zij is bergbeklimmer van beroep en de eerste vrouw die de Mount Everest (8.848 meter) beklom. En verder heeft ze, samen met haar levenspartner, veel bergtoppen beklommen van Nepal tot Pakistan en van Peru tot Schotland.


Adembenemende beelden

Katja Staartjes neemt u met adembenemende beelden en een spannend verhaal mee naar grote hoogten. Een expeditie naar 8.000 meter is extreem en confronterend. Juist daardoor biedt dit waardevolle lessen op gebied van leiderschap, teamgeest en omgaan met verandering en tegenslag.


Vertaalslag naar organisaties

Voordat ze van bergbeklimmen min of meer haar beroep maakte werkte ze als manager in het bedrijfsleven. Katja vertaalt haar expeditie-belevenissen naar de uitdagingen binnen organisaties. Want ook daar moet je je evenwicht bewaren, flexibel zijn, om kunnen gaan met cultuurverschillen, om kunnen gaan met veranderingen en vertrouwen hebben in mensen waarmee je samenwerkt Zij brengt een gepassioneerd verhaal dat impact heeft en verbinding legt naar uw situatie.


Aanmelden en informatie
 

De lezing ‘Top-inspiratie, van droom tot succes’ van Katja Staartjes vindt plaats op donderdag 26 oktober 2017 (14.15 – 16.30 uur) bij Zuyd Hogeschool in Sittard, Ligne 1, 6131 MT Sittard. Kosten voor deelname: 39,95 euro (is entreeprijs inclusief het boek ‘Top-inspiratie, van droom tot succes’ van Katja Staartjes). Entree zonder boek: 20 euro. Aanmelden via Jacqueline Bruinsma, onder vermelding van naam, functie, werkgever, factuuradres. 

Wacht niet te lang, want vol = vol.

Katja Staartjes in Schotland