Zuyd.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Newspapers

Sandra Beurskens genomineerd voor lector van het jaar

30-11-2011

Op 30 november 2011 vond in Rotterdam de verkiezing tot lector van het jaar plaats. Sandra Beurskens, lector van ons lectoraat was na nominatie door het kenniscentrum gezondheidszorg doorgedrongen tot de laatste drie kanshebbers. Helaas ging dit jaar dr. Carl Rohde, lector trendwatching bij Fontys met de eer strijken.

Trots zijn we toch op Sandra Beurskens en terecht zoals ook uit het juryrapport blijkt: Van de Hogeschool Zuyd: lector Sandra Beurkens. Zij trekt het lectoraat Autonomie en Participatie van Chronisch zieken. Daarin heeft zij een leidende rol gespeeld bij de integratie van evidence based handelen in de HBO-zorgopleidingen en de interactie met het werkveld.

Over haar zegt het juryrapport onder meer: "In het werk van Sandra Beurkens valt niet alleen een zeer praktische inslag op -zoals blijkt uit het bouwen van een database voor evidence based werken ondersteunende meetinstrumenten- maar ook een hoge inhoudelijke ambitie voor de studenten. Indrukwekkend is de lijst publicaties die vanuit het lectoraat is verricht in nationale en internationale vakbladen, ook door en met studenten. 

Meer informatie over deze verkiezing.

Aanmelden