Zuyd.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Satijnwit

Nieuwe website voor De Wijk van Morgen

07-06-2018

De Wijk van Morgen lanceert vandaag haar nieuwe website. U maakt hier virtueel kennis met de innovatieve gebouwen, projecten en concepten op het gebied van duurzaam bouwen en duurzame energievoorziening.

Bekijk de nieuwe website van De Wijk van Morgen


Liever ‘live’ ervaren wat er bij De Wijk van Morgen wordt getest, gedemonstreerd en gemonitord of hebt u interesse in de overige faciliteiten, waaronder de mogelijkheden voor samenwerking in projectvorm of het gebruik van de gebouwen voor lezingen, vergaderingen, congressen of andere evenementen? Kom dan eens langs op het European Science and Business Park Avantis in Heerlen/Aken.


Wat is de Wijk van Morgen?

De Wijk van Morgen is een applicatiecampus waar innovatieve producten en concepten op het gebied van duurzaam bouwen en duurzame energievoorziening worden getest, gedemonstreerd en gemonitord. In deze omgeving ontstaan nieuwe ideeën, die Zuyd Hogeschool - in samenwerking met bedrijven en andere kennisleveranciers - binnen de Euregio verder ontwikkelt en die morgen in steden, wijken en gebouwen kunnen worden toegepast.

Huis met de knik naar zon in De Wijk van Morgen