Zuyd.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Satijnwit

Kenniscafé Zuyd in het teken van herbestemmingsprojecten

06-12-2017

Meer herbestemmings- dan nieuwbouwprojecten in de vastgoedsector? Update uw kennis en praat hierover mee in het Kenniscafé van Zuyd Hogeschool op 14 december 2017. U bent van harte welkom.

De komende tijd zullen er verhoudingsgewijs meer herbestemmings- dan nieuwbouwprojecten aan de orde zijn. Zeker in onze krimpregio zal dat effect goed merkbaar zijn.


Herbestemming, een goede bestemming?
Gelukkig hebben we al heel wat voorbeelden van herbestemd vastgoed in onze provincie. Tegelijkertijd zien we dat deze herbestemmingsprojecten heel verschillend aangepakt worden. Soms pakt het succesvol uit, soms is het ‘nieuwe leven’ van een dergelijk pand minder florerend.

Het lectoraat Facility Management is een onderzoek gestart naar wat goed werkt en wat minder goed werkt bij herbestemmingsaanpakken. Dit onderzoek voert het lectoraat uit samen met KIEN FM. Op deze wijze wordt praktijkkennis en theoretische kennis gebundeld en verwachten we praktisch bruikbare handvatten op te kunnen leveren voor toekomstige herbestemmingsprojecten. Hoe deze samenwerking uitpakt en de onderzoeksresultaten tot op dit moment delen Pepijn Reijnders (directeur KIEN Facility Management) en Joop van Duren (Lector Facility Management) graag met u in het Kenniscafé van Zuyd Hogeschool op 14 december 2017 te Heerlen.

Aanmelden

Kom naar het Kenniscafé op 14 december aanstaande. Ontmoet Joop van Duren en Pepijn Reijnders. Update uw kennis en laat u inspireren tot nieuwe mogelijkheden. Meld u aan voor het Kenniscafé op 14 december 2017. Aanmelden is mogelijk tot 13 december 2017. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging, die tegelijk uw entreekaart is.

Locatie: Zuyd Hogeschool, Nieuw Eyckholt 300, Heerlen, 14 december 2017 van 17.00 - 19.00 uur.

Over het Kenniscafé
Zuyd organiseert het Kenniscafé waar ondernemers, studenten en docenten elkaar ontmoeten. Telkens rond een ander thema, maar altijd gericht op het delen van kennis en het zoeken van verbinding over grenzen. Meer weten over het Kenniscafé? Neem dan contact op met het Kennis- en Informatiecentrum via kenniscafe@zuyd.nl of +31 (0)88 989 3000.

Kenniscafé