Zuyd.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Satijnwit

Hans Dijkman treedt toe tot Raad van Toezicht Zuyd Hogeschool

01-08-2017

Drs. Hans Dijkman (1960) is per 1 juli 2017 toegetreden als lid van de Raad van Toezicht van Zuyd Hogeschool. Hij volgt drs. Gerald Janssen op die de maximale benoemingstermijn van twee periodes van vier jaar heeft volgemaakt, en daarmee conform de statuten van Zuyd is teruggetreden uit de Raad van Toezicht.

Hans Dijkman krijgt als bijzonder aandachtsgebied de onderwerpen Human Resource Management (HRM) en Organisatieontwikkeling. Vanaf zijn afstuderen in 1985 als bedrijfseconoom aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam is Dijkman werkzaam op HRM-gebied bij Philips in uiteenlopende nationale en internationale (senior) managementfuncties. Zijn huidige functie is HR Business Partner Global Operations & Business Transformation bij Philips Lighting.

Hans Dijkman vervult ook bij andere organisaties nevenfuncties. Zo is hij lid van de Raad van Toezicht van de Algemene Werkgeversvereniging Nederland (AWVN) en lid van de Raad van Advies van Ormit.

Hans Dijkman is getrouwd met Barbara en heeft twee kinderen, Robert en Mark.

De overige leden van de Raad van Toezicht van Zuyd zijn prof. dr. Gerard Mols (voorzitter), prof. dr. Frank Cörvers, Loet Smeets RC, drs. Luvic Janssen, drs. Marieke Schöningh MBA en prof. dr. Jan Harm Zwaveling.