Nieuws

Moord en doodslag tijdens Het Dictee 2021

Op welke manieren kun je iemand vermoorden, wat is de beste techniek en wie kun je eigenlijk nog vertrouwen? Over dit soort lugubere vragen gaat Het Dictee 2021 van de Vertaalacademie van Zuyd Hogeschool op 20 mei.

Aanmelden

Kun jij wel een goed alibi gebruiken op 20 mei tussen 13.30 en 16.00 uur? Meld je aan of stuur een mail voor meer info. Deelnemers ontvangen na aanmelding een deelnamelink.

Rauw randje dankzij Esther Verhoef

Speciaal ter ere van het 40-jarig jubileum van de Vertaalacademie en de 20ste verjaardag van Zuyd heeft Nederlands succesvolste en meest bekroonde thrillerschrijfster Esther Verhoef een dictee met een rauw randje geschreven. En één ding is zeker: het leven van de deelnemers aan het dictee zal na afloop nooit meer hetzelfde zijn.

Iedereen mag meedoen

Het Dictee wordt jaarlijks georganiseerd voor de studenten van de Vertaalacademie en de Universiteit van Antwerpen. In dit feestjaar mag iedereen die dat wil, online meedoen aan de spellingscheck. Nodig dus gerust vrienden en familie uit door onderstaande aanmeldlink door te sturen.