Nieuws
Nieuws

Corona-update persconferentie premier Rutte

Premier Rutte heeft maandagavond 28 september bekendgemaakt dat de landelijke corona-maatregelen verder aangescherpt worden. Voor het onderwijs van Zuyd Hogeschool hebben deze aanscherpingen geen directe gevolgen; het onderwijs gaat gewoon door zoals het sinds begin dit studiejaar georganiseerd is. Met inachtneming van de spelregels uiteraard en volgens de geldende branchecodes.

De aanscherping heeft wel gevolgen voor de regels rondom thuiswerken / op locatie aanwezig zijn. Alle medewerkers van Zuyd worden gestimuleerd om zo veel mogelijk vanuit huis te werken. Voor onderwijsondersteunend personeel geldt de komende drie weken dat zij uitsluitend naar de locaties komen als dit noodzakelijk is.

Hieronder nogmaals een aantal belangrijke spelregels: 

  • Blijf thuis als je verkouden bent, last van je keel of koorts hebt
  • Was en desinfecteer je handen regelmatig
  • Houd anderhalve meter afstand
  • Nies of hoest in je elleboog


Meer weten over de coronamaatregelen van Zuyd? Bekijk de coronapagina.
Of bekijk het nieuwsbericht van de Rijksoverheid.