Nieuws

Weer veel welkom-activiteiten voor studenten in Heerlen, Maastricht en Sittard op stapel

Het duurt nog even voordat het nieuwe schooljaar eraan komt, maar achter de schermen wordt al hard gewerkt om studenten in de driehoek Heerlen, Sittard en Maastricht een warm welkom te bezorgen in het nieuwe studiejaar 2019-2020. In elk van genoemde steden staan dan weer ludieke activiteiten op het programma om studenten welkom te heten in het nieuwe studiejaar: van Inkom en HIT-week tot het Welkom Festival in Sittard en meer. Dé gelegenheid voor studenten om elkaar, de onderwijsinstelling en de stad te leren kennen op een gezellige manier. De studentensteden Heerlen, Sittard en Maastricht zijn er binnenkort (weer) helemaal klaar voor.

Keuze genoeg bij de start van het nieuwe schooljaar, zo blijkt uit de activiteiten.

INKOM in Maastricht

De INKOM, de algemene introductieweek voor alle nieuwe studenten van Zuyd Hogeschool en Maastricht University, wordt gehouden van 19 tot en met 23 augustus. Maastricht is dan the place to be voor studenten!

HIT-week in Heerlen

HIT-week staat voor ‘Heerlense Introductie Tijd’. Tijdens de HIT-week van dinsdag 20 tot zaterdag 24 augustus 2019 (in Heerlen) kunnen nieuwe studenten van Zuyd Hogeschool een fantastische en gezellige start maken met hun studententijd bij Zuyd.

Welkom Festival in Sittard

Het nieuwe schooljaar vieren? Ja, dat kan tijdens het Welkom Festival 2019 in Sittard op woensdag 4 september 2019. Studenten van Zuyd Hogeschool en Fontys zijn van harte welkom en het wordt wéér een feestje!