Nieuws

Startende studenten en nog veel meer in Zuyd Unlimited

Als het thema van de nieuwe editie van online magazine Zuyd Unlimited 'starten' is, mogen onze startende studenten natuurlijk niet ontbreken. Meld je aan en lees voortaan nieuwe edities als eerste …

Check het filmpje en bekijk het volledige magazine via Zuyd Unlimited.nl.

Verder in Zuyd Unlimited

Zuyderland en Zuyd Hogeschool werken samen voor de beste zorg aan patiënten, voorzitter en eigenaar van Fortuna Sittard, Isitan Gün, over hoe het is om te starten in de Eredivisie, visrestaurant Pesca wil een internationale (restaurant-)revolutie ontketenen, ‘onboarden’ als basis voor een goed huwelijk tussen werknemer en werkgever, de verrijzenis van ECI Cultuurfabriek en de starter als katalysator voor je organisatie.

En nog veel meer… Meld je aan via Zuyd Unlimited.nl.