Zuyd.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Satijnwit

Ondernemerschaps-event in Sittard

03 maart 2016  t/m  03 maart 2016

Op donderdag 3 maart 2016 organiseren de opleidingen Accountancy, Bedrijfseconomie, Commercieel Management en People and Business Management in Sittard het inspiratie-event Start Up over ondernemerschap.

Voor studenten en ondernemers
Doel van het Start Up event is om studenten te inspireren tot ondernemerschap en een beeld te schetsen van ondernemende initiatieven en organisaties in de regio. Ook ondernemers doen tijdens het Start Up event veel inspiratie op. Voor hen is dit een uitgelezen mogelijkheid om een dag lang kansen te herkennen en om kennis te maken met hun medewerkers van morgen.

 

Topsprekers
Het Start Up event heeft een gevarieerd programma. Hoogtepunten van de dag zijn vier topsprekers met inspirerende lezingen over hun vakgebied, verteld vanuit hun eigen ervaring. Een van deze topsprekers is Richard van Hooijdonk, de meest gevraagde trendwatcher van 2015.

 

12.00 uur: Niels van Huet - The next big thing

13.00 uur: Steffie Hoeijmakers - Stormen met Steffie

14.15 uur: Bert Stuij- A whole new world - an invitation to innovate

15.15 uur: Richard van Hooijdonk – Trendz! Op naar 2030

 

Finale YEZ Award
Verder vindt tijdens Start Up de finale van de YEZ Award (Young Entrepreneurs Zuyd Award) plaats, de competitie voor het meest kansrijke idee van studenten en recent afgestudeerden van Zuyd. Deze ondernemers in spe hebben vijf maanden hiernaartoe gewerkt met behulp van coaches, workshops en trainingen.

 

Inspiratiesessies
Daarnaast zijn er meer dan 50 andere sessies waarin u kunt kennismaken met een grote verscheidenheid aan organisaties, geïnspireerd raken door verhalen van ervaren en startende ondernemers, bijgepraat worden over de laatste ontwikkelingen rondom ondernemerschap en aan uw ondernemersvaardigheden kunnen werken.

 

Netwerkevent
Tijdens deze dag presenteren bedrijven hun stagemogelijkheden aan studenten op het zogenaamde netwerkevent. Een van de meest aansprekende stages daarbij is misschien wel om een half jaar mee te lopen met de CEO van een landelijke dienstverlener binnen de financiële sector, inclusief een eigen leaseauto!

 

Aanmelden
Het Start Up event vindt op 3 maart 2016 van 12 tot 18 uur plaats op Zuyd-locatie Havikstraat 5 in Sittard. Wilt u het Start Up event bijwonen? Dan bent u van harte welkom. Entree is gratis. Wel graag even aanmelden vooraf, via de aanmeldbutton. U kunt meteen aangeven welke sessies u wilt bijwonen door hiervoor een toegangskaart te reserveren. Bij elke sessie staat een beschrijving van de inhoud.

 

Meld je aan

 

Meer informatie
Wil je vooraf nog meer weten?  Stuur dan een mail naar: startup@zuyd.nl of bel 06-28765291 . 

Start Up