Agenda
Agenda

Little Big Talks | 80 jaar chemie bij Chemelot

Datum
Tijd
-
Locatie
Brightlands Chemelot Campus, Geleen

Heb jij als student of young professional een briljant idee om de wereld een beetje mooier te kleuren? Dan zoekt de Brightlands Chemelot Campus jou! Samen oplossingen ontwikkelen die bijdragen aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties, op het gebied van chemie en materialen.

Meedoen

Pitch je briljante idee in een kort filmpje. De beste vijf ideeën krijgen op 3 november een podium om het idee nogmaals toe te lichten tijdens de Little Big Talks. Daarvoor moet je je idee voor 4 september insturen. Lees verder om te zien waar je aan moet voldoen.

Aandachtpunten

Maak een filmpje van 60 tot 90 seconden waarin je je briljante idee rondom een Duurzaam Ontwikkelingsdoel helder uitlegt. Stuur het filmpje vóór 4 september naar feelthechemistry@brightlands.com (vergeet je naw-gegevens en telefoonnummer niet). Je inzending wordt beoordeeld door vertegenwoordigers van de campuscommunity. Zij letten op impact en relevantie, ambitie, humor, inhoud, argumenten en charisma. Je hoort zo snel mogelijk of je geselecteerd bent.

Voorwaarden

  • Je bent student in de Euregio, (MBO, HBO, bachelor, PhD of Master), bijvoorbeeld aan Zuyd Hogeschool, CHILL, Maastricht University of een ander opleidingsinstituut in de Euregio. Of je bent young professional, net begonnen met werken en niet ouder dan 30 jaar.
  • Je hebt een idee dat bijdraagt aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen, gerelateerd aan de topics van de Brightlands Chemelot Campus: materials, biomedical of chemical industry.
  • Je droomt ervan om impact te maken en de wereld te veranderen.
  • Je wil deelnemen aan het ‘Campus Live Google’ programma in september. (1 uur per week, nadere info hierover volgt nog)
  • En je bent uiteraard beschikbaar op 3 november van 14.00 tot 17.00 uur tijdens de little big talks.

Aanvullende zaken

Je kunt individueel of met een groep meedoen. De beste vijf ideeën krijgen een podium tijdens de Little Big Talks op 3 november. Daarnaast krijgen deze vijf deelnemers een campusprogramma aangeboden (Campus Live Google) en maken uiteindelijk kans op de ‘CHILL Entrepreneurs Award’. De winnaar gaat samen met de experts op de campus werken aan de valorisatie en implementatie van het idee, zodat het uiteindelijk hopelijk ook gerealiseerd wordt.

Extra maatregelen rondom COVID-19

We houden ons aan de geldende richtlijnen van het RIVM. Daarom is het aantal mensen dat in de zaal mag zitten beperkt. Wel worden de Little Big Talks live gestreamd, zodat iedereen mee kan kijken. De voertaal voor de ‘Little Big Talks’ is Engels. Dat geldt dus ook voor je presentatie in november. Je filmpje mag je echter ook in het Nederlands opnemen.

Meer agenda berichten