Agenda

Themadag Technologie in de Zorg en Patiëntencontact 2020

Datum
Tijd
-
Zuyd Hogeschool Heerlen, Nieuw Eyckholt

Op woensdag 19 februari 2020 vindt, in combinatie met de Patiënten/Cliëntencontactdag, de jaarlijkse themadag ‘Technologie in de Zorg’ plaats. Voor onze studenten zorg- en techniek een uitgelezen kans om kennis te maken met technologie in de zorg, maar uiteraard zijn studenten van andere domeinen ook van harte welkom. Het geeft studenten een beter beeld van de toekomstige ‘professional zorg en techniek’ waarbij samenwerking zeer essentieel is. Ook docenten, onderzoekers en gasten kunnen ervaringen opdoen met innovaties en interessante projecten.

Ervaar het zelf!

Door middel van presentaties, demonstraties, stands en gastcolleges presenteren bedrijven en instellingen hun producten op het gebied van technologie in de zorg. Denk aan scootmobielen, aanpassingen bij het aankleden, anti-decubitus materiaal, communicatiehulpmiddelen, robotica en virtual reality. Studenten krijgen opdrachten gerelateerd aan de themadag om zo vanuit hun eigen vakgebied producten en toepassingen te proberen en zich te laten informeren. Zo ontstaan mooie verbindingen tussen bedrijfsleven, studenten, docenten, onderzoekers en patiënten-/cliëntenverenigingen.

Voor wie?

Deze themadag is bedoeld voor studenten, docenten en medewerkers van Zuyd, Vista College en uiteraard cliënten, patiënten en andere belangstellenden.

Voor bezoekers is de themadag vrij toegankelijk. Je hoeft je dus niet aan te melden, maar kunt op elk gewenst tijdstip binnenlopen.

 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met:

Yolande Keulers
T +31 (0)45 400 6361
yolande.keulers@zuyd.nl

Meer agenda berichten