Agenda

Mini-symposium Digital Marketing & Finance

Datum
Tijd
-
Locatie
Zuyd Hogeschool, Ligne 1, Sittard (ruimte H.1.35)

Mini-symposium op 13 februari over de laatste ontwikkelingen en trends in de wereld van automatisering en digitalisering voor professionals uit bedrijfsleven en overheid. Ontwikkelingen als Artificial Intelligence, chatbots of blockchain: je kunt er (bijna) niet meer omheen. Nieuwsgierig naar deze ontwikkelingen en wat dit voor uw organisatie betekent? Dan bent u van harte welkom om dit gratis symposium bij te wonen.

Steven de Groot (lector Innovatief Ondernemen) en Martijn Zoet (lector Future-proof Financial) nodigen professionals uit bedrijfsleven en overheid uit om het (gratis) mini-symposium Digital Marketing & Finance bij te wonen.

Programma

 • Chatbots - spreker: Jordy Kuipers, Projectmanager bij Ruijters Woningmakelaars.
  De wereld van automatisering en digitalisering verandert om ons heen in een rap tempo.  Jordy Kuipers zal jullie vertellen over de manier waarop Ruijters Woningmakelaars werkt, denkt en bouwt aan de toekomst. Ze hebben namelijk afgelopen periode geëxperimenteerd met technologieën als Artificial Intelligence en Chatbots.
   
 • Blockchain in het MKBspreker: Jan Scheele co-founder en CEO van Blockformer en International Blockchain Solutions.
  Blockchain .... iedereen heeft er weleens van gehoord maar wat is het nu eigenlijk? Is er een relatie met Bitcoin? Welke impact heeft deze technologie voor mijn organisatie en op mijn industrie? Wat kan er nu al praktisch mee? Jan Scheele vertelt u graag meer hierover en hoe u als organisatie de eerste stappen kunt zetten met blockchain technologie.
   
 • Data obesitas in het MKB - sprekers: Dr. Martijn Zoet en Dr. Steven de Groot, lectoren Zuyd Hogeschool. Data obesitas is een overmatige opslag van data waardoor geen toegevoegde waarde voor de organisatie wordt gecreëerd. Lector Martijn Zoet legt uit hoe men data obesitas voorkomt op het gebied van digitalisering en lector Steven de Groot zal dieper ingaan op Digital Marketing Analytics. 
   
 • Afsluiting: een netwerkborrel met studenten, docenten en professionals uit het bedrijfsleven en de overheid.


Kortom, een prachtig programma dat professionals kennis laat maken met ‘What’s next voor mijn business?’

Symposium bijwonen?

Indien u dit (gratis) mini-symposium wilt bijwonen graag vooraf aanmelden. U bent van harte welkom.

Meer agenda berichten