Agenda

Nacht van de Klassieke Muziek 2020

Datum
Tijd
-
Locatie
Conservatorium Maastricht

Wanneer de avond valt, opent Conservatorium Maastricht op 25 januari 2020 voor de tiende keer haar deuren tijdens de Nacht van de Klassieke muziek. Studenten en docenten brengen de wonderlijke wereld van de klassieke muziek tot leven met 85 voorstellingen verspreid over het gehele conservatoriumgebouw. Ervaar hemelse muziek tijdens de donkere januaridagen.

Een nacht vol talent en diversiteit

Om 19:00 uur klinken de eerste noten. De nacht begint met een concert van ons jongste talent, de zevenjarige Akari Bastiaens, die samen met docent Joop Celis een pianorecital brengt van Claude Debussy en Bohuslav Martinu. Verder zijn er zeer diverse concerten bij te wonen, van solisten tot een orkest. Onze performers kiezen voor een zeer uitgebreid repertoire van Barok tot hedendaagse muziek en cross-overs. Om middernacht sluiten we af met een centraal concert: de Gran Partita van W.A. Mozart, gebracht door docenten en studenten in de concertzaal.

Het volledige programma wordt medio januari bekendgemaakt, we brengen u dan graag op de hoogte.

Houd ondertussen ook de website van het conservatorium in de gaten voor meer informatie. 
 

Meer agenda berichten