Agenda
Agenda

LIME-congres ‘Meten in de zorg, van idee tot implementatie’

Datum
Tijd
-
Locatie
Brightlands Smart Services Campus, Smedestraat 2, Heerlen

Op dinsdag 10 december 2019 kunt u zich laten inspireren over de mogelijkheden van meten in de zorg tijdens het LIME-congres ‘Meten in de zorg, van idee tot implementatie’.

Betere en efficiëntere zorg

De zorgvraag neemt toe, zorgprofessionals krijgen meer administratieve verplichtingen en er komt meer meetapparatuur op de markt. Het ontbreekt echter aan meer tijd. Daarom is LIME (LImburg MEet) opgezet, om te komen tot betere en efficiëntere zorg.

LIME-congres 2019: ‘Meten in de zorg, van idee tot implementatie’

De LIME-meeting van dinsdag 10 december 2019 heeft als thema Meten in de zorg, van idee tot implementatie. Gedurende deze LIME MEET(ing) is er tijdens lezingen, workshops, kennissessies en de LIME-markt, alle ruimte voor inspiratie, kennisoverdracht en -deling en het leggen van waardevolle contacten in een informele sfeer. Ook is het mogelijk om in gesprek te gaan over onderwerpen zoals de Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO) en de daadwerkelijke implementatie van innovaties in de zorg en om start-ups op het gebied van zorginnovaties te ontmoeten.

Entree is gratis, aanmelden verplicht.

Terugblik editie 2018

Ondernemers, zorgprofessionals, wetenschappers en andere geïnteresseerden ontdekten tijdens de eerdere edities van LIME MEET(ing) al de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van meten in de zorg. Bekijk de aftermovie van de LIME MEET(ing) 2018.

Meer agenda berichten