Agenda

Limburgs Streekdiner voor de Voedselbank

Datum
Tijd
-
Locatie
Hotel Management School Maastricht, Jeruzalemweg 1, 6222 NG Maastricht

Op maandag 18 november 2019 vindt op de Hotel Management School Maastricht voor de derde keer het Limburgs Streekdiner plaats waar diverse Limburgse topchefs Limburgse streekgerechten voor u bereiden. De opbrengst van dit diner wordt voor honderd procent omgezet in voedselproducten voor de Voedselbank Limburg-Zuid. U bent van harte welkom om te komen genieten van dit streekdiner en op die manier een mooie bijdrage te leveren voor de Voedselbank.

Topchefs

Tijdens het Limburgs Streekdiner - onder auspiciën van La Saison Culinaire de l'Euregio - serveren de Limburgse topchefs van Château Neercanne, Rantrée, Beluga Loves You en Château Sint Gerlach Limburgse streekgerechten. Bij droog weer is de ontvangst op 18 november tussen 18.00 en 18.30 uur op de binnenplaats van Teaching Hotel Château Bethlehem, de leeromgeving van de hotelschool. Pascal Lahaij, chef van restaurant l’Étoile is aldaar de culinaire gastheer. Het diner wordt wederom geserveerd in restaurant Refresh van de Hotel Management School Maastricht. De avond zal in stijl opgeluisterd worden.

 

Pro deo

Omdat de meewerkende chefs, de Hotelschool, de optredende artiesten en de vrijwilligers die voor de bediening zorgen, allemaal pro deo werken en ook de ingrediënten voor het diner gesponsord worden, zal iedere euro die u betaalt voor honderd procent besteed worden aan voedsel voor de cliënten van de voedselbank.

Parkeren

U kunt parkeren op het parkeerterrein van de Hotelschool, Jeruzalemweg 1, 6222 NG Maastricht.

Omstreeks 22.00 uur zal de koffie geserveerd worden. Mocht u na afloop van het diner willen overnachten in het Teaching Hotel in Château Bethlehem van de Hotelschool, dan kunt u desgewenst een kamer boeken.

Wij hopen dat u de voedselbank ook wilt steunen door een voedselpakket te bestellen en dat u met ons komt genieten van het met zorg samengestelde Limburgs Streekdiner.

 

U bent van harte welkom.

 

Aanmelden

Als u wilt deelnemen aan dit smaakvolle diner, verzoeken wij u een voedselpakket te doneren voor de voedselbank ter waarde van 75 euro per couvert. De inhoud van dit pakket, circa 70 items, is samengesteld uit juist die lang houdbare producten waar de voedselbank de grootste behoefte aan heeft.

Voedselpakketten bestellen en afrekenen

 

Het dinerticket wordt u per e-mail toegestuurd plus desgewenst een factuur.

Meer agenda berichten