Agenda

Concertdiner, een streling voor de zintuigen

Datum
Tijd
-
Locatie
Hotel Management School Maastricht (Franse zaal), Betlehemweg 2, Maastricht

Heerlijk eten, smaakvolle wijnen en mooie klanken om ook uw oren te verwennen tijdens het concertdiner op zaterdag 23 november 2019 als afsluiting van de Limburgweek bij de Hotel Management School Maastricht. Tussen de gangen door verwent A Piacere Maastricht Study Ensembles uw oren met klassieke muzikale stukken die passen bij het thema van de week: Limburg dus. Zin in een avondje verwennerij? Dan bent u van harte welkom.

Diner

Het concertdiner op 23 november wordt een driegangen-menu inclusief aperitief en wijnarrangement geserveerd voor 59,50 euro (de kosten van het concert zitten hierbij inbegrepen). Het concertdiner start om 18.00 uur. Na het dessert wordt de avond met muzikale uitzwaai afgesloten.

Reserveren

Wilt u komen genieten van het concertdiner dan dient u hiervoor te reserveren.

Dit kan telefonisch via +31 (0)43 352 82 49 of via e-mail: salesteachinghotel@zuyd.nl

Meer agenda berichten