Agenda

Brightlands HR Tech Day: Hoe zullen data en technologie de toekomst van HR veranderen?

Datum
Tijd
-
Locatie
Brightlands Smart Services Campus, Smedestraat 2, 6411 CR Heerlen

Wilt u weten hoe u de Human Resources-processen van uw bedrijf continu kunt optimaliseren? Of wat de voordelen zijn van innovatieve technologie en data? Een antwoord op deze en nog veel andere vragen krijgt u tijdens de Brightlands HR Tech Day op 31 oktober. Zorg dat u erbij bent en krijg inzicht in de nieuwste HR-ontwikkelingen. Brightland Smart Services Campus nodigt u van harte uit voor de HR Tech Day in Heerlen.

Inspirerende keynote sprekers

De dag begint met een aantal inspirerende keynote-sprekers:

  • Prof. Jol Stoffers - , lector en hoogleraar Employability Zuyd Hogeschool en Open Universiteit van Nederland;
  • Anne Doeser - Lead HR Innovation Hub, Rabobank;
  • Prof. Mien Segers - hoogleraar Corporate Learning, Maastricht University School of Business and Economics.

Leer hoe u HR-technologie het beste kunt inzetten

's Middags zijn er verschillende breakout-sessies, gepresenteerd door zakelijke en academische experts. De sessies stellen u in staat om de juiste HR-technologie en -gegevens in uw voordeel te gebruiken en helpen u bij het verbeteren van uw wervingsproces, prestatiemetingen, strategische personeelsplanning en inspanningen voor levenslang leren.

We zullen de dag afsluiten met een expertpanel om de resultaten en lessen uit de breakout-sessies te bespreken.

Ontmoet andere professionals

Dit evenement wordt georganiseerd door Techruption - mogelijk gemaakt door APG, Universiteit Maastricht, Open Universiteit en Zuyd Hogeschool. Ons doel: professionals van verschillende bedrijven, academici en studenten samenbrengen op de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen en een dag vol inspiratie, inzichten en netwerken bieden.

Aanmelden

Entree is gratis. Bij deelname s.v.p. aanmelden (dit is mogelijk tot 29 oktober 2019).

Meer agenda berichten