Agenda

Welkom Festival Sittard 2019

Datum
Tijd
-
Locatie
Ligneplein in Sittard (Ligne 1)

Het nieuwe schooljaar vieren? Ja, dat kan tijdens het Welkom Festival 2019 in Sittard op woensdag 4 september 2019. Studenten van Zuyd Hogeschool en Fontys zijn van harte welkom en het wordt wéér een feestje!

Woensdag 4 september is het tijd voor de studenten-inkom van Sittard. Alle studenten van Zuyd Hogeschool en Fontys zijn welkom om de start van het nieuwe schooljaar te vieren. Het WELKOM Festival is zowel voor (eerstejaars én meerderejaars) studenten als voor docenten. De studenten-inkom is het moment om de stad Sittard en je medestudenten en eventuele docenten te leren kennen.

Het belooft een festival te worden, zoals een festival er uit hoort te zien: een lekkere line-up, foodtrucks, chill-area en wat ‘extra gekkigheden’ speciaal voor de studenten. Aan de line-up wordt hard gewerkt, dus nog even geduld …

Afterparty
Om 22.00 uur nog niet klaar met feesten? Studentenvereniging FICOM organiseert een dikke afterparty bij Café De Hollande op de Markt in Sittard.

Free festival
Het leven als een student is al duur genoeg, en juist daarom is het Welkom Festival gratis te bezoeken. Het festival wordt mogelijk gemaakt door Zuyd Hogeschool, Gemeente Sittard-Geleen en Coöperatie Centrummanagement Sittard U.A. Overigens zijn er kluisjes aanwezig op het festivalterrein en is alcohol verkrijgbaar met 18+ bandje (‘check’). Volg het Welkom Festival op Facebook om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes en de line-up.

DJ Contest: draai jij straks op een festival?

Wil jij op een festival draaien waar dj's als Johnny 500, Dansado & de Feestneger en David Ghetto gestaan hebben? Welkom Festival biedt jou, samen met Café De Hollande (Markt Sittard), de kans om dit te verwezenlijken! 

Hoe doe je mee?
Mail je dikste mixtape naar krishover@live.nl. Er wordt een top 5 van de beste mixtapes geselecteerd. Deze vijf DJ's mogen vervolgens op 15 mei hun skills laten zien (en horen uiteraard) aan het publiek bij Café De Hollande. Waarna het publiek stemt op hun favoriete DJ.

Meer agenda berichten