Agenda

Dag van de Limburgse Financial

Datum
Tijd
-
Locatie
TheaterHotel De Oranjerie, Kloosterwandplein 12-16, Roermond

Wie dacht dat digitalisering een voorbijgaande hype was heeft het mis. Digitalisering is nog steeds hot. De eerste cases en de voordelen die door financials ervaren worden zijn een feit. Tijdens dit congres met als thema ‘Digitalisering en 21st century skills’ delen diverse organisaties hun ervaringen rondom de mogelijkheden van digitalisering, zijn er masterclasses en is er gelegenheid tot netwerken. Jort Kelder, bekend van radio en televisie en als hoofdredacteur van Quote, geeft de aftrap met een wervelende plenaire sessie. Kortom, dit wilt u niet missen als financial!

Jort Kelder presenteert

Jort Kelder, bekend als hoofdredacteur van het zakenblad Quote en diverse televisieprogramma’s, is plenair spreker tijdens de Dag van de Financial. Op het programma staan 10 interessante masterclasses. Deelnemers worden in de gelegenheid gesteld drie van deze sessie van elk een uur te volgen. Kijk alvast welke masterclasses u wilt volgen.

Tussendoor is er gelegenheid tot netwerken. De dag wordt afgesloten met gezellig napraten bij een dinner buffet. Bekijk het programma en vergeet niet om vooraf in te schrijven.

 

Meer agenda berichten