Agenda

HIT-week 2019: Heerlense introductie voor studenten

Datum
Tijd
-
Locatie
Zuyd Hogeschool Heerlen, Nieuw Eyckholt 300

Een fantastische start voor studenten van Zuyd Hogeschool: de Heerlense Introductie Tijd oftewel de HIT-week! Tijdens de HIT-week van dinsdag 20 tot zaterdag 24 augustus 2019 kunnen nieuwe studenten van Zuyd Hogeschool een fantastische en gezellige start maken met hun studententijd bij Zuyd.

Warm welkom en ludieke kennismaking

Na een warm welkom kunnen de eerstejaarsstudenten tijdens de HIT-week op een bijzondere en gezellige manier kennismaken met de hogeschool, de stad Heerlen én natuurlijk jaargenoten van hun eigen en andere opleidingen. Uiteraard wordt gezorgd voor een ludiek programma, want de studententijd is een unieke tijd.

Overigens is de HIT-week geen ontgroening, maar gewoon een leuke en gezellige kennismaking met Zuyd Hogeschool, medestudenten en de stad Heerlen.

Volg HIT-week

Meer informatie vind je op de HIT-week website. Deze website wordt voortdurend bijgewerkt met nieuwe informatie.

Nóg een introductieactiviteit: Get Started

Voor studenten die aan een opleiding in Heerlen gaan studeren zijn er twee introducties: HIT-week en Get Started op donderdag 29 augustus 2019. Het programma van Get Started is nog ‘under construction’.

Meer agenda berichten