Agenda

Thema-avond Facility Management & Big data

Datum
Tijd
-
Locatie
Brightlands Smart Services Campus, Smedestraat 2 in Heerlen

Snelle ontwikkelingen van digitale diensten en de impact van big data op ons dagelijks werk zetten de wereld op zijn kop. Dat heeft ook consequenties voor Facility Management. Vandaar dat de opleiding Facility Management van Zuyd Hogeschool u uitnodigt voor een inspiratie sessie waarin experts met verschillende achtergronden u meenemen in die ontwikkelingen. Aansluitend kunt u met hen discussiëren over de consequenties voor het vakgebied en de wereld om ons heen. Vraag en aanbod van big data, kansen en risico's komen aan bod in het programma. Hoe blijf je voorop lopen in een Facility Management wereld die steeds digitaler wordt en waarin businessmodellen, markten en mogelijkheden radicaal veranderen? Innoveren is een voorwaarde om succesvol te zijn.

De thema-avond begint met een presentatie van de mogelijkheden van data intelligence door Jim Bemelen. Vervolgens schetst Karoline de Koning de trends voor Facility Managers. Praktische toepassingen worden door Unica gedemonstreerd. Facility Management Nederland mobiliseert haar leden om met ons kennis te delen en te vermenigvuldigen. Dit met als motto "FMN On Tour".

Tijdens de thema-avond wordt de mogelijkheid geboden om de belangstelling kenbaar te maken voor deelname aan de Ctree Innovatieworkshop.

Programma

  • 18:00-18:30 uur Ontvangst bij Brightlands Smart Services Campus, te Heerlen
  • 18:30-18:35 uur Welkom, Ludo Kockelkorn, Facility Management Zuyd Hogeschool
  • 18:35-19:00 uur Lectoraat Data Intelligence, Jim Bemelen, Zuyd Hogeschool
  • 19:00-19:30 uur De Toekomstige wensen, Karoline de Koning, Yask Facility Management
  • 19:30-19:45 uur Korte pauze
  • 19:45-20:15 uur Demonstratie toepassingen, Wouter Kessener, Unica en Jeroen Wijnen, Ctree
  • 20:15-21:00 uur FMN On Tour, Michel Tobé en panel van de sprekers
  • 21:00-21:30 uur Afsluiting en netwerken

Aanmelden

De kosten voor deze thema-avond zijn 50 euro voor externe deelnemers en voor alumni van Zuyd FM geldt een korting van 10 euro.

Aanmelden kan t/m 10 mei via ons Online aanmeldformulier.
 

Meer agenda berichten